Nyomtatás

Rajzpályázat

PÁLYÁZATI   FELHÍVÁS
 
Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság felmenő rendszerű gyermekrajz-pályázatot hirdet 
 
„A mobil várhat?!”
 
címen, három kategóriában: óvodások (3-6 éves), valamint  alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók részére. A rajzoknak kiemelten a mobiltelefon és kiegészítőinek (pl. fejhallgató) biztonságos, szabályos használatát kell a közlekedésben bemutatnia.
 
Az alkotások mérete kizárólag A/4 vagy A/3 méret lehet.
 
Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz. 
 
Az első fordulóba a pályamunkákat a Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottsághoz  (Székesfehérvár, Sarló u. 16.) kell beküldeni az alkotó adatainak (név, életkor, lakcím, iskola/óvoda megnevezése) feltüntetésével.
A beküldési határidő: 2019. április 25.
 
A megyék és a főváros által zsűrizett és kiválasztott legjobb alkotásokból 2019. május 10-ig kategóriánként 6-6 pályaművet kell beküldeni a második fordulóra az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsághoz.
 
Az OBB szakmai zsűrije által kiválasztott pályaművek alkotóinak díjátadó ünnepségéről (időpontról és helyszínről) később küldünk értesítést.
Az alkotók díjazásáról a Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottság értesíti a díjazottakat, illetve az utazásukat is megszervezi.
 
1. díj: kategóriánként 1-1 táblagép,  2.-6. díj: kategóriánként tárgyjutalom.
 
A pályaműveket nem őrizzük meg és nem küldjük vissza.
 
FMRFK – FEJÉR MEGYEI BALESETMEGELŐZÉSI BIZOTTSÁG
8000 Székesfehérvár, Sarló utca 16.  Tel.:(36-22) 501-275,  e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
https://www.facebook.com/FMRFKFMBB/
Megjelent: 2688 alkalommal